Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas golfova dvica i pasata kod taksista sa preko 2 mil. kilometara pa nista muzej...
I mene to zanima.
pa šta misliš kome ovaj članak ide u prilog? otale mu pare.. mercedes.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko mu zavidim, to se ne moze opisati. Svaka mu cast!
Naravno da mu zavidimo... 26 godina je bio na godišnjem odmoru... nije mi jasno odakle mu pare... obzirom da nije nešto spominjan u svijetskim medijima... čime je finansirao...
Mercedes je to, konacno su ove godine dosli na svoje i u Formuli 1,koliko je kvalitetan Mercedes ali i generalno sve sto dolazi iz Njemacke!
Sad kad je Bakir pobijedio i ja kontam kupit jednog terenca pa se ispalit na jedno putovanje od 26 godina,dok doticni gospodin ne crkne.
Respct! Svaka cast za ovakav podvig. Ko god da sponzorise i kako god se to desilo ovo je cin vrijedan divljenja. Zar ima 215 drzava? GD 300 diesel je prava mrcina. I dan danas, nakon 40 godina proizvodnje, karoserija u G klase ostala ista. Sve vojske svijeta ga koriste pa makar jedan primjerak. Jos uvijek najpopularnije vozilo u holivudu. Respect jos jednom!
Dvije vrste auta MERCEDES I OSTALA AUTA...
Dobra reklama za mercedes losa za hyundai, dacia.....
ma ja kako ti kazes bate...................
Ovo se zove zivot jednostavno neki ljudi imaju toliko love da opet neznaju da zive
jbt merc pa skoda presla milion...
evo me plaćem.............
I kaze pezo, reno..citroen. Nema bez svabe nista!
Covjek sa volvo je presao vise od milijon km.
Ima mercedesa koliko hoćeš koji su prešli preko milion km ali po asfaltu, ali ova G klasa je to uradila van uglađenih asfaltnih puteva tj. na pravom terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trebao si ponijeti nešto za jeebat...
Ko zna mozda je karo putem
26 godina mu trebalo da predje ovu kilometrazu ? E bas je mercedes los i spor auto.
alasalamet kakvog naroda ima danas
"alasalamet" sta to ima sa autima?
Uz S klasu definitivno najbolji Mercedes ikad.
Švabo je to