Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoh po kokice, sad ce vjeciti branioci Germana na Svede da navale :p
Klizi vam Qrac...Cast Volvu kao najboljem autu poslije Merca.....
Pa opste je poznato da su Francuzi bolji, nije ni cudo sto je DS5 prosao i na 74 km/h, a Mercedes tropa. Dok su Peugeot/Citroen razvijali i patentirali FAP da bi ispunili kriterije za zagadjanje, u isto vrijeme su Svabe, ne samo VW, nego i BMW i Mercedes razvijali software kako ce prevariti vlasti u zemljama gdje prodaju vozila, jer su im motori koje su razvili puno vise zagadjivali okolicu nego je to zakonima dozvoljeno, sto je znacilo da trebaju praviti nove motore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar nisu imali starijeg testnog vozaca?
Haha i ja sam ga promjetio. Sigurno su mu refleksi na zavidnom nivou.
jesu, al je poginuo na prvom testu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljubitelj sam Mercedesa al ovo je sramotno...
https://www.youtube.com/watch?v=yAPa3flxuG8
Sto ovi svedi ne vole Mercedes. Tako su slicno uradili svojevremeno i sa A klasom
Pa nece mu los iskociti cim izadje iz salona auto... nakon par godoina i par guma mislim da ce se pritisak u gumama malo mjenjati...
Uvijek ima i gorih. https://www.youtube.com/watch?v=zaYFLb8WMGM
a da li je prosao bosanski balvan test i bosanski traktor test?
A kakav to los trci 70 km/h. Pa nije antilopa ;)
isto kao i s onim A mercedesom, a ni švedi nisu ništa bolji. kad pogledate one stare volvo 244 ili karavansku verziju 245, svi pravili skoro po 1 mil. kilometara bez generalke (uz dobrog vlasnika), sad gledam ove nove po aukcijskim kućama, gotovo svaki treći motor defekt, a svi nešto od 150-170.000 kilometara. kinez im baš kumovo. baš kao i današnji saab. nekad bili pojam za izdržljivost.
...unas nema "musova".
Ima, kako nema? Jos kad se zalete u tebe sa ćaćinim SUV-om il "bemvejom".
To samo moze znacit da im test nije uredu. Nema bez svabe nista.
A taj citroen ds5 je i nesto jeftiniji od ovog Mercedesa s dosta vise opreme
Haha sta rece? Francuzi su valjda poznati da rijetko trebaju na servis,istina je samo da su dijelovi nesto skuplji ... no kako je i njih na balkanu sve vise cjene se sve vise izjednacuju