Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sila 👍
Zamislit da živite u normalnoj državi i sad ono što se tiče ovih kampera brinula bi vas samo boja koju da kupite a stvarno ne razumijem zasto uopce ovo kod nas objavljujete pa vi bi trebali da objavljujete auta stara najmanje 10 godina i to je nama luxuz al mnogo realnijo
Pa jeste, za nas je luksuz i kamper star 30 godina realno. Prijatelj koji živi u Švici prije neke tri godine kupio Mercedes Vito kamper vrlo sličan ovome koji je 2012-13.godište, platio u pola cijene tada oko 50 hiljada franaka. Ima skoro sve isto kao i ovaj plavi što se tiče prostora za kampovanje.
Nemam para ni da prođem pored njega
Da su 3 sad bi uzeo