Novi model u ponudi
23
Mercedes-Benz predstavio CLA
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merc je merc, a ovi renolovi fanovi mogu samo pocrkati od muke i udarati minuse na moj komentar... Merc je otac svim autima,
Masina
eee na..pr.c..im se ja tebi mame za to sto bmw nemjenja izgled zadnjih 8 godina ,BMW je revolucija automobila,pa samo pogledajte modele redom,,nijedan model da se podudara zato sto imaju smisao za dizajn i sve ostalo za superauto,samo usporedite e30,e36,e46,e90 samo primjer od mnogobrojnih,,a to sto se tice merca ,imaju dosadan dizajn i stvarno je auto za starijeg covjega ,bas didovsko auto i nisu džaba 123-cu prozvali kenjom
sta bolan ti pricas, znas li BMW kao fabrika uopste nije davala garanciju na svoje automobile sve dok to nije EU odredila. Znaci da je kvalitet 0. I sad daju 2 godine, pa pisljiva KIA je to nadmasila prije 10 godina, a pogledaj bmw 1998 i bmw 2012 pa ces vidjeti da im je unutrasnjost ista. pogotovo komandna tabla ona jeftina narandzasta. FUJ. dizaj im nije napravio bum ima 8 godina od kako je dizajner glavni presao u alfu. Svi motori trose vise ulja nego benzina. ma fuj.
nisam ljubitelj merca al ovaj ako bude ovakav bmw trica i audi 4 mogu da puseeee
@envy tako je ,tako je.
kantarion,i to žuti.
Pozuri narode bogati bosanski! Proizvodi se limitiran broj vozila samo za BOSNU.
adanoooo jes dobra ima Babo 2 da kupi odmaaa
@erge: Jeste za 50-to godišnjake koji su kada je automobiliztam u pitanju još u 80-tim pa radi njih u E klassi inžinjeri još uvijek moraju ugradjivati analogne satove. Probao sam sve (najbolji od svih je 599GTB Fiorano, da se malo pphvalim) i svašta ali kada su auti u pitanju sve počinje i završava sa BMW-om.. Rurku na srce BMW još uvijek nema adekvatni odgovor Mercedesovoj CL odnosno CLS klasi a naravno ni Mercedes nema odgoovr za BMW X6-cu, ali što se tiče voznih karateristika, osjećaja da je sve za vozača napravljeno, tehnike i inžinjerstva BMW je alfa i omega današnjeg auto moto svijeta.
kokpit malo zastario,dosadan..
Prejako
Čista perverzija! :):)
@Ramize .....vozaj punoljetnog Golfa-2 jer on je za Bosanske puteve Mercedesa ...,se nema racuna dovest tamo to su auta visoke kvalitete jedno drugo .to su atta niskog profila guma ,a znas kakvi su putevi tamo ,ja kad dolazim dolazim sa terencem (gelendevagen)....!
Dobar Mercedes nema sta,samo mi ova navigacija nekako izgleda ko iz granapa,sam kupis sam postavis,al opet mecka je mecka :)
Ako su ovo sluzbene fotografije, onda sam ja Obama. Ovo nisu ni ozbiljniji renderi, vise onako oni konceptni koji se nalaze izmedju crteza i 3D modela.