Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prednja maska nije baš najljepša, ali ostatak je za 10. Domet jest malo pokratak ali će u budućnosti biti više stanica za punjenje tako da to neće biti neki velik problem, dok trenutno malo jest problem kada se malo dalje putuje.
Fuj sta je ovo ba
Ne znam zasto... Ali mi se bas ne svidja... Iako naravo nebi imao nista protiv jednog primjerka ispred kuce 😀
Lijepo, mozda malo preglomazan za moj ukus i volio bih da mu je baterija 100kWh te da manje trosi (22kWh/100km mi je malo puno), tako da bi domet bio veci. Nadam se da ce neko uskoro dobaciti do tipa 750km pa da znam da imam 500km sigurno.
22kWh jeste puno, treba velika baterija, cijena mašala.
@ibanez Nisam jos naletio na informaciju o cijeni, ali obzirom da je Mercedes bice povelika.
Nazad novi Cayenne, naprijed neki azijatski mutant... izuzetno ružan model.
Šta će reći naši izumitelji putarina i akciza na ovo hahahah.
@@la naplatice ti putarinu po kv/h koji je potrosilo selo pored kojeg si prosao eh da naplatice ti naknadu za benzin jer alija mora platu primit