Citroen DS3 u duhu WRC-a
0
Mali francuski trkač
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auto je super samo se nema gdje kod nas voziti. Ceste su sve gore i gore. Ne znam da li mi se samo cini ili po gradu nikada nije bilo vise rupa i propalih šahtova. Totalna katastrofa.
Dobar dobar..nema sta..
Sve je to odlicno, prekrasno...itd, al\' kad znas da ce kostati sigurno 25-30 hiljada eura onda ga mozes samo popisat, ima bolji i konforniji auta za tu cijenu ! PS : \" prestižno društvo gradskih jurilica \" Ovaj tekst je sigurno pisao neki Slovenac nastanjen u Hrvatskoj il se varam ??!!
Lijep autićak
mnogo dobar malisa!!!