Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Daciu pare moze dat samo onaj ko ih nije zaradio. Nema bez svabe nista.
Svaka roba svog kupca ima. KOme se svidja, bujrum.
Hejtajte slobodno ali Dacia je vrh auto, ko god je ima to i zna. Za 10.000€ kakvu novu mozes uzeti, da ne vjerujes, dok clio sa identicnom opremom i motorom preko 20.000€ Imas opciju da za dodatnih 500€ dobijes +3 godine dodatne garancije, odnosno 6 godina u totalu. Nakon toga moze i u smece (a nece). Nije problem ako mozes iskresirati 100000€ za auto, ali ako dizes kredit ili uzimas na lizing radi komsije, e onda neka te uzimaju ko levata na sve strane.
Smeće, neznam šta je ružnije, Dacia ili Ford Ka.....
Blage ti veze nemas
hebo nas,daj nama wv 15 godina star,pa neka se kvari svaki mjesec,al da se mozemo pohvaliti ,ccccc....
Instrument ploča iz ranih pedesetih, dizajn iz tridesetih, aerodinamika nula, ružan ti si majke ti mile...
hajde ne prdi ... aerodinamika, dizajn ovo ono ... auto za koliko novaca se prodaje, a sta nudi je odlicno
@atobito1 Problem je u dizajnu. Za instrument tablu se uz toliko utrošene plastike mogla napraviti ljepša i funkcionalnija. Za istu količinu lima karoserija je mogla izgledati malo bolje. Nisam ništa rekao za cijenu al za sve ostalo - kuku.
MOJ AMIDZA U NJEMACKOJ KUPIO NOVU DACIJU AUTO GA SLUSA VEC 5 GODINA PRESO 220 000 KM SA NJOM NIKAD KVARA...U BOSNI MU SE RUGAJU KAZE "VIDI ONOG NJEMACKE TABLE A DACIU VOZI" KOJI PAPANLUK
@uncas ne gleda se uspjeh po tome sta vozis, glupsone.
Haman tvoj Amidža 100 života proživio. Jebote na svaku vijest njegov Amidža ima priču.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ružnijega u životu nisam vidio.