Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
ovo auto jedino mogu na wallpaperu vidjet
Iako sam daleko od toga da ću ikad sjesti u nešto ovakvo, od svih sportskih auta, Lamorghini mi je broj 1. Ima nešto u tom prepoznatljivom dizajnu, kao da će pojesti cestu.
ma isti kao i prethodnik , skoro pa nikakve razlike, tako da ne planiram obnavljati,...
Prednji dio kao i svaki Lamborgini u zadnjih 10 godina . Jedino malo guzu zategnu dodaju koji programcic za jos bolje ubrzanje ali sve ostalo isto. Nema neke novine kao sto smo to navikli od Lamborginija koji je bio 1000 svjetlosnih godina ispred ostalih prije 20 godina. Mislim da je vrijeme da promjene dizajnera.
Ma koga lazemo,za nas je i onaj iz 2001 novitet.
Nije da ne bih volio ovako nesto imat u voznom parku al eto razmisljam i kad bih dokopao se neke velike cifre bilo bi me strah Boga pored toliko gladnog svijeta.
@asfsgsf stima,ne kazem da treba prestat ih proizvodit,mislim da se ja ne bih ugodno osjecao.