Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alfa napravila prvi Suv Stelvio i pomeo konkurenciju Giuliju isto tako u njemackoj pomela konkurenciju ako to nije mjerilo valjanosti onda su svi seljaci koji laju u BiH u pravu
Raja zaboravlja ko je izmislio pojam sportska limuzina (nije bmw)
da li ti znaci da ako opadne prodaja ferrarija da ce poceti prozvoditi traktore, skije , sanke i bickle ? po ovoj logici hoce.
SUV je porodicno auto koje zbog velicine i oblika i tezine i konstrukcije daje vecu sigurnost u prometu. nikako ne mogu zamisliti Lamborghini u kojem se sepure djecije sjedalice, vriste derista i domacicu koja izlazi iz ducana i trpa krompir, ulje i pelene u auto sa takvim imenom. totalna lakrdija.
njemacka logika
Sad ce Skoda Kodiaq da napravi isti dizajn
Nista bez alfe
I ovaj ce uskoro na 'besplatnu servisnu akciju', kao i bugatti. Krampwagen enginerding na djelu, samo su genijalci zaboravili zavariti nosace sjedala...
koliko para dodje registracija?
i razlika u cijeni od 100 000 eura
Buduci najbolji SUV na trzistu,...
@sabahudin134 to ti je ko auto godine