Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlilcan sajam, niko nema takav u celoj JIE :) Inace danas je postignuto i nesto dobro za gradjane SRB. Naime subvencionise se prodaja fiata 500L u SRB. Pa ce cena po modelu biti za cak 3000 evra jeftinija! Tako i treba, nadam se da ce Srbi da kupuju svoje sto vise, a sto manje uvozne automobile. Inace FIAT ove godine danas objavio zaposlajva jos 600 radnika, a sledece jos 800, pa ce ukupan broj radnika preci 4000. Prosiruju fabriku. I nadam se da ce jos neki proizvodjac doci u SRB. To bi bilo nesto najbolje za Srbiju i njenu privredu.
Zato sto na tvoju nesreceu jedino u Beogradu su sposobni da odrze veliki sajam automobila..bez da ispadne smesno..imaju infrakstrukturu za to sve..ko je ostalima kriv sto nemaju sve to sto ima Beograd. D nece mozda u Zagrebu, Skoplju, Tirani, Podgorici, Sarajevu da se odrzi ovakav sajam? :) Nece ;)
Gledam ove passate,bmw-ove,mercedese a onda naletim na renola i crno mi na oci!
Sto niste otisli u Zenevu ili Detroit, yebo vas Beograd, ostanite tamo nemojte se ni vracati vise.
Pazi "ljepotica i ..." prije nego stupimo u kontakt, nemoj da zaboraviš da opereš zube i koku od prethodnog penisa.
hoce li ko da mi kupi ovo jedno auto ? :D bila bih mu mnogo zahvalna :)
S obzirom na krizu i to veliku u Srbiju i regionu kad je rec o autoindustriji...ponuda je izenadjujuce dobra, i popusti su sve veci, ali dzaba i to, narod je mnogo siromasan. Samo najskuplji auatomobili su se odma prodali, i uvek je tako, a to mnogo govori.
Koje li se metode podmićivanja koriste pri polaganju vozačkog ispita da bi tipus koji upravlja automobilom CD oznake bio toliki kreten da zanemaruje tehničku ispravnost vozila i sopstvenu zaglupljenost ??
A šta je sa plavičastim dimom iz auspuha putničkog automobila sa CD oznakom (kada ulje za podmazivanje sagorjeva) u vezi sa podmićivanjima ???
...e ovo su prave fotografije.....
Kako je samo lijepo vidjeti kada automobil diplomatske oznake (CD) ispušta iz auspuha crni dim (čađavi). Koje metode podmićivanja diplomate koriste da bi vozali ekološki i tehnički neispravno vozilo ?
Tako je "Musliman" i "Hrišćanin" ja sam Italijanski katolik, i mislim isto što i vas dvojica: Nema boga osim Automobila :)
Jeste "Musliman" ja sam ruski pravoslavac i smatram da su saudijski muslimani najpametniji na svetu kada ženama zabranjuju da glasaju na izborima. Ako budu saudijske žene glasale, onda bi mogle glasati za one kandidate koji bi se zalagali da i žene mogu upravljati PUTNIČKIM AUTOMOBILIMA. Zbog toga bi najpovoljnije bilo u celom svetu zabraniti ženama da izlaze na izbore.
Poslovi kao raskivanje šupe su previše statični, nije moguće efikasno patrolirati u potrazi za ženkama i njihovim vaginama. Zbog toga je PUTNIČKI AUTOMOBIL smisao mog života i simbol moje sreće i zadovoljstva :)