Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake je već naručio tri ovakva
Hahahaha
Šta je novo na njemu osim farova?
Godina proizvodnje.
@Japanska jabuka hahah dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prvi TDI motor, prvi pocincani lim, najvise pobjeda na 24h Le Mans... premijum klasa koja trosi 4-5 l (npr. A4) goriva, italijanski dizajn (vecinski vlasnik Italdesign kompanije), prvi 4x4 pogon a da nije terenac, nekada bio Mercedesov brand, razvile ga cetiri auto kompanije, svi prepisuju dizajn karoserije od njega, prvi u razvoju osvjetljenja i auto LED tehnologije, trenutno drzi rekord u brzini voznje na ledu (sa Nokian gumama) od 331,61 km/h...
ima to svako novo auti
I opet ga Alfa Romeo odera u segmentu sportske limuzine iako u to pogledu nije ništa proizvela ima 30 g.
Sve OK... koliko košta ova makin(j)a ?
Glavna stavka Izbornog programa za Izbore sljedeće godine. Kod koga ne bude u programu, i to sa full opremom, znajte da nije iskren i zaobilazi istinu.
U subotu na pisti aerodroma trebinje testna voznja. Glavni test driver Duduk sampion vozanja ljudskih mozgova u rs
Deformacija uma.