Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molas posebno da kupis batelije. Batelije, batelije...
Znaju kinezi ispeglati software. Mahana su im bili kraš testovi. Ako su i to riješili, postat će ozbiljni igrači.
NIO je kompanija koja pravi el. auta koja se pune za 4 minuta. Zapravo, oni u svojim automobilima mijenjaju cijelu bateriju, nesto poput plinskih boca. Trenutno u Kini imaju cca 180 takvih punionica i otisli su najdalje na tom polju sto bi mogao biti veliki + u buducnosti.
Koliko god se trudio, nikako da ova električna auta shvatim ozbiljno. Vjerovatno će to vremenom doći, ali teško se navikavam. Sve dok jednog dana ne zabrane klasiku. A onda će cijena električne energije otići u nebo.
Kinezi su stvarno maheri, ali u kloniranju Europskih i Američkih proizvoda 😁
kinesko smece
auto za pedere
👏👏👏👏🥂
Vidim Teslu naprijed, Audija ozada. Samo kopiraju i kradu i jedu simise, proklet narod.
@gooUser1607011912 Ne zaboravi da jos na to sve i grade mostove, Blokove 7 i jos vodeci u svijetu u brzim vozovima.. Sreca pa smo mi na Balkanu ne-prokleti pa im mozemo dumati...
Od Kineza samo virus, neka hvala! 😁
Ne bi kinesko govno a kamo li auto,neka hvala
Nece se ovaj u EU prodavati, kad im citroen krhne tuzbu za kradju logotipa.
Kinezi i Ameri su decenijama ispred Evrope u električnim automobilima. Kao što je svojevremeno Nokia propala kao telefon zbog neprilogođavanja tržištu, tako će i većina autoindustrije u Evropi. Zbog toga su velika udruživanja širom svijeta na sceni, a sv kako Kina ne bi ostvarila primat u pravljenju tih automobila.
Ne kontam ovo neprilagidjavanja trzistu. Kako to mislis? Svi Europski brendovi od VW, Audija, Mercedesa imaju full elektricne automobile i oni se u Europi voze. Ti valjda mislis kako se ne voze u BiH pa da oni ne prate trziste?!