Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na reno modusu koliko su mislili na sigurnost zaboravili da sijalice znaju nekad crknuti pa tako u servisu zna kostati i do 140e zamjena
...na audiju a2 vlasnik nije mogao otvoriti haubu...jer se pretpostavlja (osnovano) da je prosječni posjednik savremenog vozila kloc kome nije mjesto u motorskom prostoru...permant i voda za vjetrobran se sipali spuštanjem maske :)
Nema šanse da bih svog Renaulta mjenjao za bilo koju Njemačku harabatiju. Ja pređem vozeći 1000km za jedan dan i ne osjećam umor. Istu tu razdaljinu pređem u Golfu V kao suvozač i osjećam se kao da sam trčao maraton...
sto ne probas mecku pa da vidis :) a sa renaultom samo molis Boga da ne bude udesa kakvog,jer je od plastike gotov sav :)
...reno je jedini proizvođač čija kompletna gama ima 5 euroncap zvjezdica...bolje da se raspadne auto, nego ti u njemu...tzv zone deformacije koje apsorbuju večinu energije sudara i ne prenose je na kavez putničkog prostora.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Bice simpaticno ako naprave vrijeme od 7 min i 45 sec. Renault ce imati brze auto na Ringu od svega sto je BMW napravio :)
cuj reno sport..auta se raspadaju i pri normalnoj voznji
taće reno đe si vidio auto da nije iz njemačke
...kad je reno pravio motorčine za formulu 1 većina ovih "stručnjaka" nije bila ni u petogodišnjem planu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
Eto šta ću sad? Ja samo mogu gledati ovo i čitati da to negdje postoji. A sjesti i probati makar jedan krug, to ni na igrici ne mogu.
pa nije to strasno uzmes li u obzir da ti treba 10 minuta krug da napravis za 100 maraka bi se 20 minuta nauzivao :)
...pogledaj na yt kako amateri krše svoje vozilice...od golf trulja pa do ferarija...valjda "ponese" staza...