{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Hyundai otkrio prve slike novog Santa Fe

S
Sarajevo-x.com
14.3.2012. u 11:58
0
Hyundai otkrio prve slike novog Santa Fe
0
U potpunosti novi Santa Fe imati će svoju premijeru na njujorškom sajmu automobila početkom aprila. Novi SUV će zadržati svoje prethodno ime Santa Fe, zadržavajući i čvrsto naslijeđe Hyundaija kao marke sa reprezentativnim SUV modelima.

Santa Fe koji započinje svoju treću generaciju, dostigao je prodaju od 2.56 miliona primjeraka širom svijeta od svog debija u 2000. godini.

Zasnovan na prepoznatljivom Hyundai dizajnu, i filozofiji “fluidne skulpture”, novi Santa Fe uvodi svoj vlastiti koncept dizajna nazvan “olujna oštrica”, koji čini snažnu i dinamičnu sliku vozila, iz Hyundaij akažu da je stvoren u prirodi, za vrijeme formiranja oluje. Treću generaciju Santa Fea prate sofisticirane i profinjene linije koje su u harmoniji sa snažnim i masivnim vanjskim izgledom, što na kraju daje više agresivan i klasičan izgled nego što je bio slučaj kod prethodnika.


Za novi Santa Fe čiji su glavni koncepti usavršavanje, otmjenost i praktičnost, očekuje se da ostvari veliki uspjeh na globalnom tržištu SUV automobila, pružajući najbolju vrijednost svojim kupcima u svakom aspektu, sa svojim diferenciranim izgledom, zadnjom tehnologijom, ekonomičnom potrošnjom i praktično iskorištenim prostorom.

Ponuda motora za sada nije potvrđena, ali je prilično izvjesno da će između ostalih biti ponuđen i moderni 2,0-litarski turbobenzinac sa 277 KS i 364 Nm okretnog momenta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: