Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno ruznije auto nisam vidio...
uzo bi ja ovo .. dosadio mi GTI .. treba malo i eksperimentisati, jedan je život
E za ovaj stroj treba da kažu Das Auto
Honda je zakon.ko ima ili je imao vozilo ovog proizvođaca,dace mi za pravo.potcjenjen proizvođac auta koji se bas nesto i ne trudi da plasira svoje proizvode na ovim prostorima i generalno evropi.ostaje ljudima uskracena mogucnost da se voze u autima koja "imaju dusu".
Perverzija :)
woooooow :-)
honda razvaljuje
meni nana rodila amidzu...moram na babine
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
Vakat ti je slikati glavu, i ne preskaci terapiju.
SARANE EVO MOJA TETKA HOCE DA JE ZGUZIS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)