Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni ce prije priznati da ga zena vara nego da mu auto puno trosi
Skola ne lazi, cenera uzme
Skola dobro si ga razradio, mozes i cumura nagurati
Arapi na aparatima!
Nisu vozili golfa 1.9 sdi.. taksisti znaju zasto!
Vozim volvo, benzin 2,5. Ma nepitaj me ništa...
koja ironija, pokazuju neku " natura friendly" stranu a dnevno prze toliko kilometara i zagadjuju
Pa kuda su se oni to vozali samo da mi je znati.Da su kojim slučajem došli kod nas u BiH potrošnja bi im se popela na zavisnih 8l
Imam Hondu CRV...,do sada je najpouzdanije auto koje sam imao...,nisam vidio da i jedno auto trosi manje ulja...,skoro pa nista...
2.8 litara = 5.6KM, vozim mercedesa c200 kompressor karavan. koji inače troši puno, ugrađen plin, na otvorenom troši 10 litara plina što je 7KM, a ima 160 konja. Tako da je neko manje auto, plin će trenutno biti uvijek jeftiniji. A o električnom pogonu da se ne priča. Ovo su standardne kampanje kako bi nam se zamazale oči, klasika. Super zvuči 2.8 litara, ali ko još vozi sa prosječnom brzinom 80.
Jebes autoput. Mene interesuje koliko potrosi od Ilidze do Pofalica u jutarnjoj i popodnevnoj spici. Auto ne vidi cetvrte a kamoli 5-tu ili 6-tu brzinu.
Moje trosi 17l na 100km
a u mene vjrovali ili ne ford trosi 15+ litara na 100km, ali motor pri kraju, jedva ide a 90 konja
A ko drugi nego HONDA
golf 2 sa profila uz doplatu