Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi noviji fordovi su super,imaju odlicnu opremu,u poredzenju SA WV,mnogo jeftiniji a uz to vrlo dobra auta.
Nista ford. Samo audi bmw mercedes. Ostalo nista !!!! Moje misljenje, ne kazem da ne valja, al nikad nista drugo necu uzet osim ova 3 :)
Da ti je babo bio u rovu 4 godine sigurno bi bio zadovoljan i sa nekim puntom ali ne vidila seljacka guzica njemacka pa svako svabo idi operi se oko usta.
Koji je tebi? Tko to kupuje novo auto u bih? Kosta polovan a6 ko nova fiesta sta hoces. Neko hoce novo, netko hoce audia :) Ja samo kazem da obozavam njemacku trojku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nenadmašni ovjes i upravljivost, najbolji u klasi... Ford zna znanje.
lijepo vozilo skroz.