Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mustang je prvi americki "muscle car" izbacen 1964. godine I sve do 1970. godine zajedno sa Chevrolet I Mopar konkurencijom ubjedljivo su nadmasili cijelu svjetsku scenu, uz poneki njemacki I italijanski model sportstera. Ova auta su temelje udarila danasnjoj definiciji sportskog trkaceg auta....
kad su ameri znali napraviti dobro auto…nikad pa ni sada, ovo je jedno od najgorih i najruznijih auta ikada dizajnirano, hm Ford “Fuck Of Repair Daily”
nemaš pojma o čemu pričaš...
pa de ti mi reci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Automobil broj jedan, neka prica ko sta hoce. Bio i ostao :D
Manuelac joj daj ga vamo malo da se igramo macke i misa :)
kad porastem kupit ću sebi ovakav