Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ford nece u Augustu upalit 😁
a za par godina prestaju proizvodit putnicka vozila
p.s. pa kupi Vorda! moj komsija srbina kaze Vord za Ford,mog amidzu zove Vikret-Fikret,Jahorina Jaor'na plan'na! i sve tako!
Vozio sam vw golf, peugeot 308, renault megane, škodu octaviu, sve je to kompaktna klasa i sve su veoma dobra auta. Ali vjerujte, što se tiče voznih osobina, ponašanja na cesti, ford focus je liga za sebe. Majstor krivina i stabilnosti, ujedno udoban i za duga putovanja. Sad će me možda ljubitelji drugih brendova malo popljuvati, ali to će samo značiti da nikad nisu sjeli u focus. Preporučujem da probate.
lično sam prešao sa focusa na oktaviju i ne mogu se porediti, oktavija mnogo udobnija i praktičnija a o kvaliteti izrade je klasa iznad
@paShha o kakvom ti kvalitetu pricas?Nova octavia manje vise dok octavia 1 i octavia 2 su nula bodova udobnosti,buka kao u traktoru a vrata kao da nisu zatvorena u voznji.Imao jednom i nikad vise...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znajući naše "zastupnike" Forda u BiH će nov koštati barem 90.000 KM hahaha
@traveller jbg druze nadam se ispod 50 000KM...
@ukinikomentare RS verzija bi mogla kostati 90 000...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ford vazda bio dobar.
Predobar!
Nemože prisrat pičiguzu.