Zauvijek mlad
81
Fiat 500 slavi 60. rođendan
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fijuk je munja bio ... mogao je bez problema uDrgoj uz Rogoj izac' ...jest da je poklopac motora morao biti otvoren da ne prokuva ... Džaba sve ,fijuk ima sve moje simpatije ..
jos ovaj sad novi abarth sa 180+ konja mala zvjerkica. pojede od semafora do semafora sve i jedno auto
Moj komšija Zaim imo plavog, napucan strava bio. Mi ga nekad prali a Zaim nas onda natrpa po 5-6 u njega i niko sretniji od nas. Još kad mu Samira u minjaku izlazi iz njega mi pubertetlije se poredamo i čekamo hoće'l gaće sijevnut, a onda jedan drugome govorimo 'svidio, jesam a ti?Zaim uživo a mi mu se divili, spokoj (rahmetli) mu duši, dobar čojek bio..
predivna prica
Od italijanskog samo Juventus
Fićo je legendarno auto...
Ništa bez talijana,tate za automobile.Kad usporedite neki italijanski auto sa istim godistem nekog njemačkog ili drugog proizvodjača,zaista se vidi razlika u viziji,npr alfa 156 i golf 4,10 godina ispred..barem moje misljenje.
Grbavo prase 😂😂😂😂😂
legenda
Jedini je mog'o uz Bistrik nekad zimi kad zavalja snijeg.
Uz brdo nije imao premca, zahvaljujući zadnjoj vuči
Slatkiš!
Legendarni "fićo" (Zastava 750) i danas podigne adrenalin kada ga vidite uživo. Cure bi se oznojile prije nego bi sjele u njega, što nije danas slučaj sa džipovima-kamionima.