Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepsi Ferari ikada. Konacno normalan skprtski auto a da ne podsjeca na formulu ili na 24 sata Le Mansa...
ipak LAMBO :D emotivnije djeluje i vise je psihodelican :D sto bi rekao Klarkson "in a I wan to kill you way" :D
Ferrari, kao i prelijepe zene, oduzmaju dah - kad ga vidis na ulici, a gdje ja zivim vidim ih par svaki dan, stanes i gledas u njega. Gledas u liniju. Perfekcija. Perverzija. Remek djelo. Htio bih voziti jedan - kazu da je do dogadjaj koji se pamti.
gluposti
ovo meni dodje ko kad vidim najbolju ribu na fakultetu, mogu je samo gledati...
@MiloradIzetbegoni da imam za ferrari nebi ni iso na fakultet
Inače F12 je savršenstvo auto industrije.. Definitivno među najboljim a možda i najbolji atmosferski benzinski motor ikad sastavljen.. Pogledajte Clarksonov osvrt na ovo auto, ima na YouTube.
@morski_pas vidio - super. Sad ce Bosnjo reci 'kakav Ferrar ba, samo svabe' - i ja kupujem svabe ali kad bih imao PUNO love ne bi se dvoumio...
Nesto mi puno "baca" na corvettu...
Napravite neki prilog o golfu 2 kako mu produziti zivotni vijek jer nam je statusni simbol i egzistencijalna potreba a ovaj ferari vjerovatno 99,9 nas nece nikad vidjeti uzivo a da ne kazem imati u vlasnistvu.