Noviteti
0

Dotjerani Accord V6 Coupe i Civic Coupe

Klix.ba
SLR? Ne, nova Honda Accord V6 Coupe
SLR? Ne, nova Honda Accord V6 Coupe
Najnoviji modeli Honde Accord V6 Coupe i Civic Coupea od sada su dostupni sa Factory Performance paketom opreme.

One komponente koje sadrži ovaj paket na modelu Accord Coupe i koje poboljšavaju njegove sportske afinitete su svakako rekalibrirane opruge visoko performansnih armotizera. Izgledu i boljem ležanju automobila na cesti svakako doprinose i 17 inčne felge sa 215/50VR-17 Yokohama gumama. Za potpun izgled zaslužan je i kompletan aerodinamički kit uključujući i zadnje spojler-krilo.

Accord FP paket može biti ugrađen na svaku Accord V6 Coupe Hondu iz 2003, modelske godine, te instaliranje ovog paketa mora izvršiti isklučivo Hondin ovlašteni servis. Ovaj paket opreme također posjeduje i fabrički garantni rok od 3 godine.

Cijene ovih paketa, bez ugradnje, se kreću od 4.204 dolara za AT verziju do 3.492 dolara za MT verziju.

Civic FP paket može biti montiran na bilo kojeg Civic CX Coupe iz 2003 godine sa ručnim mjenjačem te sadrži rekalibrirane opruge isto tako ojačanih armotizera u cilju poboljšavanja težišta i samim tim i cestovnih performansi. Montirane su i 16-inčne alu. felge sa 205/50R-16 Yokohama gumama, a tu je kao i na Accordu potpuni aerodinamočki kit.

Ovo zadovoljstvo na vasem Civicu kostati ce Vas punih 3.811 dolara, ali ne treba zaboraviti i veoma privlačne detalje u unutrašnjosti, poput sportske ručice mjenjača.

Vezani članci