Osnovni model već od 19.500 KM
5
Citroen C-Elysée predstavljen za tržište BiH
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledaj ti opet tu opel insigniu nesto si pobrko
Peugeot 301 :)
Citroen je sa ovim modelom podbacio u odnosu na c4 i c5. Ovaj model više lići na dustera, čak i prekidaći za otvaranje zadnjih prozora se nalaze na istom mjestu, ipak prije bi kupio dustera sa pogonom 4x4 ili opel astru "h" sa klimom i al. felgama i metalik boja 18,500 KM
dodas koju marku i vozis ovo: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=226647912&cd=634939831860000000&asrc=st :)
nidje veze...)) za ove novce ili mozda uz minimalnu doplatu kupis Kiju ili neki od Hundaija da se navozas a lijepa vozila ovo je fuj...
Cuj onog "nekom ne odgovara klima", haha ako sam ista gluplje procitao... pa ako ti ne odgovara klima nemoj je ukljucivati, retardu, a nekad ce ti sasvim sigurno zatrebati, ako nista drugo a ono da odmaglis stakla kad zamagle.
Ubilo se za taxija. Citroen je poznat po originalnom dizajnu, a ovo je tako bezlično i konzervativno, podsjeća me na najružniji auto koji sam vidio u životu, renault thalia.
Pa vec ide reklama, nemoj se ti meni brinuti..
E vidiš, mene npr. uopšte ne fura klima, čak i ne volim da auto ima klimu, jer me brzo zaboli glava od klime. Tako da ne kategorišeš ljude kao budale, nekome jednostavno ne odgovara klima.
ova auta danas izgledaju isto. nigdje osobenosti i šarma u dizajnu. bezveze.
Najpristupačniji C-Elysée sa snažnijim VTi 115 benzinskim motorom dolazi uz paket opreme Seduction i do registracije košta 23.500 KM. Ovaj paket donosi klima uređaj, radio CD/mp3 uređaj, svjetla z amaglu i još mnogo toga.
hoce li reklama sada?
najvise mrzim ovo kad stave cijneu , vec ood 19500KM. To je model bez klime. Koja ce budala kupiti nov auto bez klime danas? Ovaj auto sa solidnom opremmo je 25 hiljada i to je to.
jos jedno francusko smece za levate... Znas sta je Audi Alfa VW Mazda Toyota Volvo stari 5 godina za ovo auto = F22 Raptor
Lijep autić
E ovo moze za Bosnu..!
Ako ces vec da se vozas u limenoj kanti bolja je varijanta Dacia, ha ya ako nista bar je jeftinija.