Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od zada isti ovaj novi Polo -,-
bljak
AHAHAHAHHAHHAHAHAHAHA PRESMIJESAN... KO da ga je neko dijete crtalo....
ti si pristrasan jer da nisi nebi ovo auto ni pogledao. Ja sam mlad i ovo auto je najruznije koje sam ikad vidio. I nije to stvar imal neko pare ili ne, vec bil ga htio za te pare uzeti, pored nekog recimo megane RS-a? ili audi a3
kad audi i merc kopiraju bmw ,a posebno audi ( kao recimoooo unutrasnjost sedmice (prosli model) koji je prekopirao mercedes u s klasi, unutrasnjost svih novijih modela audija koji su cista kopija bmw-a, pa cak i nova A6, itd, itd) onda niko nista ne prica, al cim na bmw-u nesto samo podsjeca na neko drugo auto, onda svi iskompleksirani papci, koji ga ne mogu priustiti, daju sebi pravo da nesto komentarisu... btw, svjetla straga su istog oblika kao i na prosloj generaciji, ne vidim sta podsjeca na polo... smijesno.. iako sam sve u svemu poslije nove petice i sestice, ocekivao mnogo atraktivnijeg keca! ps. Jerremy Clarkson je poznat po pristrasnim i neobjektivnim komentarima, tako da on i nije mjerilo za ocjenjivanje izgleda auta, posebno jer je u trecoj trecini zivota i ne zna sta je privlacno mladjim ljudima (za koje se bmw i radi)
dobar bimer serije1 izgleda ovako: http://chronovial.files.wordpress.com/2008/05/bmw_1coupe_02.jpg
\" the ugliest bimer ever made\" Jerremy Clarkson (Top Gear)
Fali mu ono nešto! No malo je bolji od prethodnika. Zaboravite C. Banglea, od kad je on utekó BMW-ei su postali skladniji. Trica, petica su OK, čekam sedmicu da potvrdi ovo što govorim. Inače u dizajnu automobila učestvuje hrpa dizajnera i timski je rad konačni proizvod kog na kraju potpisuje i za kog odgovara vodeći dizajner. Vjerovatno je ovo početni model na kome se kale mladi dizajneri. Nekad uspije, pa se rodi nova dizajnerska zvijezda, a nekad vidimo i ne bude tako.
Ovaj novi kec još uvijek ima zadnju vucu!
trenutni model bmw 1 je fakat odlican auto. od ovog novog bi mogao uzeti prtljaznik i nesto unutrasnjosti a ostalo vala nisu morali mjenjati... a zadnju vucu nisu smjeli dirati jer uzese bmw-u ono sto ga je cinilo bmw-om
zaista je moglo bolje. aktuelna serija 1 je puno privlacnija, originalnija i vec je proglasavaju klasikom obzirom da ce novi model biti sa pogonom na prednje tockove. sve u svemu moglo je i moralo bolje.
kao BMW-fan kazem: sa zmigavcima u retrovizorima - totalno razocarenje... hem uzeli fol od daimler-a, hem je kudikamo sigurnije za saobracaj ( bolje se vidi ) kad su zmigavci kao do sada bocno, na blatobranu. interijer je doveden do perfekcije... sto jes\' - jes\' !!
hahahah....... hahahaha nisam znao da je keca moguce uciniti ruznijeg, ali dokazuju suprotno
isto govno,isto pakovanje
Sad su pravo posteno zaglibili. Otpozada nista bolji od VW Pola.
zadnjica.. ko u kakve mrsave bakice.. dok je prednji dio ...hmm interesantan