Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BMW je auto a sve ostalo su autici.
Mislim da je drugaciji izgled dugmadi za prozore na zadnjim vratima!
Osvjezena je klima, ili kad se istusiram ljeti pa sam osvjezen. Ali puš. Kur. Kakvo crno osvjezenje. Ili je novi model ili facelift a nikakvo osvjezenje.
Mislim da se nece svidjeti babinim sinovima za jurcanje kroz crveno na semaforu
Prednja vuca... Pa zadnja vuca je jedino sto je i izdvajalo ovu seriju a sad i toga nema...vecina ce zaobilaziti ovo auto
Maliq52 Mozak nema u ducanu da se kupi ? Mini ? Kome pripada? Koju vucu ima vec 10 godina ? BMW 1 nema potrebu za zadnju vucu, ako vec zelis onda je nema za 20.000€ vise da se sica kurci nego ti sada treba 40.000€ za sportsko auto. Sada se djeli sirotinja od frajera.
@herbertschultz Ja znam samo sto citam po raznim auto magazinima a i po misljenima da vecina ni u snovima sada ne bi zeljela uzeti bmw 1 jer bi isli na nesto drugo sada kada nedostaje zadnja vuca...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)