Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije los.....svidja mi se zbog xdrive pogona...
Volim BMW pravo, i x6 i zadnja petica su mi bolna rana, ali vala ovaj kec mi nekako nije to to... Ima on sve potrebne krivine i linije, ali je nekako pendast sav...
isti patka! bmw je tek od 5ice, isto ko mecka tek od e klase, ostalo je buranija
nista spektakularno. vazda neki facelift..osim onog i8, dojajčan je.
Momacki autic
nekako mi se ne sviđa oblik karoserije.. više je skučeni karavan nego klasični hatchback. a da bi' ga voz'o voz'o bi' ga
Fantazija! U ovoj klasi dojadio je više i Golf VII i A3, a i Leon i Octavia i Pug 308 i ProCeed itd itd. Vrijeme je za BMW!
Fulio si ti klasu care. A1 je ovom konkurent a ne a3 a kamoli octavia koja moze ovo pojest po velicini.
A1 dijeli platformu sa Polom i Fabiom, sto znaci da si ti drug fulio. Serija 1 ima konkurenciju u Golfu i A3, koji su ista platforma (samim tim i klasa)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Napokon! Odličan je!
auto za sve potrebe.
OSVJEŽITE ME