Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kokpit malo bolji od moskviča iz tog doba.
BMW TOP
Nekad bio vrh, danas kad ga vidim, samo se sjetim gimnazije i seljaka na velikom odmoru koji pokusavaju ne znam ni ja sta... Valjda zavode maloumne sponzoruse..
Kod nas u Hr Golf 2 pred trgovačkom, BMW pred gimnazijom. Godine prolaze, pred gimnazijom svaki dan sve bolji automobili, a pred trgovačkom još uvijek dvice, ali to nije ni važno jer koliko vidim i jedni i drugi dobro kupe žene.. hahaha
@white pearl draga ja vozim Golfa, generacija hatchbacka, dvojku 15 godina, a on stariji od mene . I voziću ga tko zna koliko još.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevezano za BMW iz ličnog iskustva smatram da su najbolji automobili pravljeni 80-tih i početkom 90-tih. Mislim na dizajn , pouzdanost i relativno prosto održavanje. Današnji noviteti pobjeđiju samo po pitanju sigurnosti , brzini, malo potrošnji a u ostalim segmentima gube, naročito po pitanju identiteta , jer su postali slični ko jaje jajetu. A ovaj je ljepotan sa dušom.
mercedes 80ih > bmw 80ih
Mozda zvuci ludo, ali vise bi volio ovo u garazi da imam nego bilo sta novijih godina...da mi stoji uz jedan E34 M5 :))))
ha ............crno vino
@mirrorce sve receno u dvije rijeci...crno vino :)))
Gospodin Brzi...dedo na steroidima :)
vozim tricu, E30 2.5, poznatiji kao kocka, i vjerujte mi na rijec, ko god je jednom provozao zaljubio se u njega, pa tako i ja.. nevjerovatno je koliko je to auto izdrljivo i kakvu opremu ima za svoje godine, preporuka svima! umjesto sto uzimate dvice, skupljajte jos para i uzmite kocku
Samo sto postoji E30 sa 4x4 pogonom, nisu svi BMW sa zadnjim pogonom. Pozz
Ima vise opreme nego osnovni model golfa 7 danas...
Isto vazi i za osnovne modele bmw a
Cisto da se zna, osnovni model golfa u razvijenim drzavama europe i kod nas u Bosni nije isto... Za ova mala i sirota trzista sva operma se "skine" da bi bar neko imao para da kupi auto, a uzmi sedmicu iz Njem ili Fr ili VB (osnovni model) pa vidi ko ima vise opreme..