Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VW na aparatu
@herbertschultz, pa jadan ne bio da li znaš da je VW vlasnik Lamborghinija, kao i Bentleya i Buggatija? Treba dodati tu jos Porsche, Audi, Man, Scaniu, svakako ne zaboraviti Seat i Škodu i naravno izvorni VW brand. Umalo da zaboravim, takodjer Duccati, ako si cuo za tu vrstu motora, ili dvotockaša!! Znas kako kazu, ćutanje je zlato!! https://en.m.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group
Dobar. Lijep je nema šta. Samo me čudi da dizajneri još uvijek nisu našli način da ukolope ove senzore u linije auta tako da budu neprimjetni. Malo ovi senzori naprijed mu kvare čistu liniju. Mislim nemam zamjerke , to su radili vrhunski dizaneri ngo mi to upade u oči.
Amin amin amin amin amin :D da bude jednog dana moj.... :D
Kako sam ja mogao razumjeti, roadster je kabriolet?
ROADSTAR nije Kabriolet
Jusko na aparatima
Prelijep.. Samo sto ga vjerovatno nikad necu ni vidjeti uzivo