Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da je strava auto.a jos s ovim svjetlima, navecer ima da ima bolji dan nego preko dana.a sto se tice bmw onda nema sanse na la manšu protiv ovoga i mercedesovog stroja. JOJ KAKO MI IDETE NA ZIVCE VI BMWOVCI. KOREAJAC JE ZA VAS BOG I BATINA.
koji si ti papak!
BOJKOTUJMO ČEHOSLOVAČKE TRAMVAJE!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj izgleda isto \"Darth Vader\"....opasna vozilica bez daljneg!
@audi sine, ovakav: BMW M3 E92
Alene cigane kakav m3???? ha ha ha ha
cuj audi hahahahahahah cuj tdi hahahahahahaha BMW M3 rules !
jel mu TDI crveno \"I\"\" samo ili i \"DI\" je crveno ?
betmana bi bilo stid kad bi u svom autu prosao pored ovoga :D
ovo je pravo: http://www.eurabia.cz/dokumenty/humor/humor22.jpg
batmobil
winmobil
BATMOBIL