Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam vjeran Audiju srednje klase, prvo 80-ka duga pa 80-ka jaje i onda A4 posle kojeg sam raskinuo tu ljubav. Mozda sam naletio na lose auto ali jednostavno previse kvarova i problema. Za mene su 80-ke bile dosta robusnije uradene.
Šporeti...
audi za šabane. Mercedes za njih druga planeta
Mercedes je vozilica znam jer ga imam a ovo je pussy smoke za njeg :D hah
kad izlazi novi audi a4?
čudo nisi novi facelift... nisu odavno...
Prva serija modela A4 je izasla 1995 godine, model A4 B5 koji je nasljednik Audia 80 B4, i po svemu sudeci najljepsi model 90'ih i pocetak 2000 godine bio je model A4 B5..
Predobri modeli
Nema sta, kroz ovih 20-ak godina stvarno su namucili oko dizajna farova.
Ooooo... pa djesi ti meni inzinjeru i poznavaoce industrije automobila nisam te odmah prepoznao.
Ko se imalo razumije u aute i ima para nece ni pogledati u Audia nego ce kupiti Merca C klasu ili BMW 3... a ti Skydiveru vozi VW,hocu reci Audi (ja ti preporucujem Audi a4 2.5tdi 110kw).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li ko da daje vakav jedan na poklon, dolazim na kućnu adresu da preuzmem...
Evo ja ću ti poklonit, ali nemoj se ti zamarat dolazit po njega, ja ću ti lično dovići pa ću se vratit autobusom. :)
A nećeš bogami, odbaciću te bar do autobuske :)