Uskoro nova generacija
0
Audi predstavio unutrašnjost novog A3
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVRŠENO, otvori za ventilaciju podsjećaju na one sa audija TT i Mercedesa SL odličan auto !!!
Veliki sam ljubitelj audija ali ovdje mi se centralna konzola uopste ne svidja, maltene je i nema samo su ostavljeni predimenzionirani otvori ventilacije. Ostalo je super, u stilu kuce, jake i ciste linije bez suvisnog (citaj: korejskog) komplikovanja.
Mislim na enterijer. Za eksterijer se slazem sa tvojom konstatacijom. A to da se mozes zakleti.. Vjerujem da imam dosta siri vokabular od tebe, kao i sire obrazovanje, ali komentari na internet portalima nisu adekvatno mjesto za pokazivanje. Zivio!
reciklaža već viđenog kod audija...džaba im da Silva garant će i izvana biti malo a4/a1 naprijed, nazad q5/q3
Ja bih se mogao zaklet da ti nemaš pojma šta uopšte znači riječ \"robustno\".Ako iko pravi robusna auta sa filigranski preciznim spojevima,onda je to Audi.
Meni se ne svidja nimalo, mogli su ovo bolje napraviti. Ne izgleda robusno ni sekunde. A uzmite u obzir da je na slikama top model, znaci sa svom mogucom dodatnom opremom. U BiH prosjecna A3 nece imati ni priblizno ovakav enterijer, sa velikim ekranom, navigacijom itd..
kopija bmw samo dodate ove ventilacije
onda je za tebe veći audi sa većom konzolom
sudeci prema trecoj slici odozada, izgledace kao A-čvrka sa skresanim gepekom. ima gotovo identican prednji kraj (kao redizajnirani A4)... :S
jaka unutrasnjost... a sjedista itd?? dajte da se fino vidi kada je naslov vec takav kakav jeste..ccccc..
MOglo je i bolje,vala...Ova ventilacija ubi u oci,hebo ih ona....
...a mene moj golf dvojka i dalje slusha :))))
Kad ga Niho zada po Nišićima
Bezveze!!!
i tata bi sine