Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fin autic u stustini, mada imam i zamjerke Stopke malo lice na VW Polo, ali enterijer je ostao ustaljen.. Navigacija za koji mislis da ce otpasti i uzasni okrugli ventilacioni otvori... fale oni dugmici :\
Ne volim nesto automatik
Skoro sam bio u Heilbronnu gdje Audi ima najveći pogon poslije Ingolstadta. Fascinantno je vidjeti kako voz ulazi između Audijevih poslovnih zgrada i kako se vagoni pune novim modelima, a da ne pričam kako od jednog do drugog kraja fabrike ima dobrih 5 minuta vožnje autom. The lord of the rings.
Institucija prijatelju, do 2020. broj jedan :)
Lijep auto pravo, unutrasnjost otkida, moderan i razlikuje se od svih ostalih bas potpuno. Bravo jos jednom za ekipu iz Ingolstadta :)) Vidio sam na audi.de u crnoj boji i s-line paketu, rotor felge. Brutalno znaci, brutalno.
@ante k Da je mercedesov znak na njemu, svrsio bi ti vec 3 puta do sad.
Sad još čekamo Q1 i Q4...
Q2 je produkcijski naziv za Q1. Bit ce jos Q6 e-tron i Q8 2018.
@Mehoinzinjer nisi u pravu, mercedes je po tom pitanju najgori, audi cak ima najmanje modela od njemacke trojke. Ja ne znam koji je Audijev model suvisan? Mercedes C coupe, E coupe, SLC , SL , SLK, S coupe.. Cemu toliko coupea? Mercedesove modele ne mozes nabrojat na prste da imas 8 ruku hahaha
ovo su vrh auta, i za grada i za duzeg puta
Za nekih 20-tak godina ovaj će aBd biti moj.
Raja iz RS-a se nada tvojoj kupovini :D