Upotpunjena ponuda modela
0
Audi A6 Allroad u trećem izdanju
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA DALJE !!!
Ovako bi svaki karavan trebao da izgleda!
ljudi samo misle da je bmw auto ili mercedes.pogledajte ovog zmaja od auta. mercedes ili bmw ove klase da se porede, ovaj auto 2 puta bolji.SEM STO MOZE NA MJESEC DA IZADE NA PUTU JE NEPRIKOSNOVEN.MALO NA INTERNET OTIDITE I POGLEDAJTE STA OVAJ AUTO MOZE. dok bmw samo moze na auto putu nesto da dokaze,kad je zima parkiraj u garazu.
iskreno meni audi je svaki isti samo farove okrecu stopove i mjeja masku zavrce stvarno je dosadan poco je da lapi a skupo zara KVALITET SKODIN 200 000 sa servisa neides kuci spavas na servisu PU PU iz iskustva a6
SRAN J E zivo da izvines svaki je na isti kalup
malo su presrali s ovim farovima a auto je perverzija
golf country
Isto sr...e drugo pakovanje
VRH
reee-ciiii-klaaaaa-žaaaaa još veća glupost od ovog je passat alltrack, ofirna kopija audijevih off-road pokušaja
Uhhh... ovaj ko\' da je pravljen za bosanski teren
Ljepsi karavan nego obicni :D
dobro ga staviste. vjerovatno zadnji na planeti
-gdje su shupci da kazu Audi nevalja -da potvrdimo ovo idite na YouTube (VIDEO) -ukucaj..... -autodoktor-.
inace sam za BMW jer m5 Bog na cesti...al ovaj Audi je stvarno prelijep...nema šta!
I još nešto! Razmak od tla se može mijenjati...na autocesti -15mm, na terenu +35mm, a na zahtjevnom terenu još 10mm, ili +45mm. Ovaj sve može..