Sedma generacija u BiH
0
Novi VW Passat na domaćem tržištu
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slikali ste onog guzonju celavog a niste mogli enterijer auta, ccc
taman da se politicari ponove
pa ovo kod ja skoda superb glupost bas ruzan passat bolja je prosla linija
Nije ovo novi passat... VW je potvrdio inzinjerima Euro-NCAP-Crashtest-a da se radi o starom modelu sa redizajniranim izgledom, pa su rezultate testa za ovaj \"novi\" samo prepisali od prijasnjeg. AL\' su zato cijene nove, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
kad ce nova jetta?
džaba njima na novom pasatu ja vjerujem samo u audi sa oznakom Q sa ful opremom ,sicevima što se griju , i da ga plati država
ruzan nesto :S
najgadniji pasat ikad napravljen! fuj!
oooj passata i govana, odmah ce ga neci glavonja kupiti odnosno guzonja celavi :)
Zar je toliko novi da se moralo na njemu napisat \"Novi Passat\". To bi bilo kao da na mljeku napisemo \"bijelo mlijeko\"
evo interijer http://www.zcars.com.au/images/volkswagen-passat-cc-gold-coast-edition-interior1.jpg
ako je to novi passat sta je onda ovo? http://www.cars-modified.net/volkswagen-passat-cc-specs/vw-passat-ccl/
Kola su dobra, nije to marka koja zeli da ocarava izgledom, vec jednostavno funkcionalnoscu i kvalitetom. Ko hoce auto da zapanjuje , kupice mecku od 150 milja ili bembaru. Moze i Alfa koja dobra. passat ko passat uvijek je bio dobar i bice jos 100 godina. Ko hoce lijepog passata uzet ce CC @realno tako te i dodje nekako
daj jedaan odmah i dva za ponijeti
Savrsen automobil!
Osnovni dizelas skoro 50.000 maraka, znaci sa normalnom opremom minimalno 60.000! Jel\' se neko z*jebaje ovdje?
naprijed extra, odzada kopija skode