Nove cijene
0

Novi Polo apsolutni pobjednik 2010.

Sarajevo-x.com
U čast apsolutnom pobjedniku auto izbora 2009. i 2010. godine u svim ovlaštenim Volkswagen prodajno-servisnim centrima širom Bosne i Hercegovine, započinje pobjednička reklamna kampanja za novi model Pola. U najljepšem mjesecu u godini, od utorka 4. maja 2010., Volkswagen je za kupce na tržištu Bosne i Hercegovine pripremio "Pobjednički paket” opreme. Dodatno su iz Volkswagena odobrene i nove cijene za BiH tržište i to za sve modele i motore novog Pola. Tako kupci mogu postati ponosni vlasnik Pola potpuno opremljenog već za 19.800 KM do registracije.

Zašto "Pobjednički paket opreme“? Jer uključuje: 4 vrata, svjetla za maglu, klima uređaj "Climatic", Radio/CD sa mp3 reprodukcijom "RCD 210", kompletan sistem zračih jastuka za vozača, suvozača, prednje bočne zračne jastuke i zračne zavjese, ABS, centralno daljinsko zaključavanje sa dva preklopna ključa, vanjska ogledala električno podesiva sa grijanjem, električne podizače stakala naprijed i nazad i ostalu serijsku opremu.

Novi Polo ponovo se iskazao kao sinonim klase i simbol za njemačko inženjerstvo i provjerenu vrhunsku tehnologiju. Peta generacija, još mlađa, svježija i uspješnija, od svog uvođenja na tržište osvaja nagradu za nagradom: nakon što ga je najprestižniji automagazin Evrope, "auto motor sport“ proglasio najboljim automobilom 2009. započinje njegov pohod na najpoželjnije nagrade u svijetu automobila – Zlatni volan i Zeleni volan koje dodjeljuje renomirani Springer Verlag, zatim "Najbolji dizajnerski novitet 2009“, nagrada "Auto trophy 2009“, "Car of the Year 2010“ , i konačno trofej "Najboljeg automobila 2010 na svijetu“ uručen prilikom Međunarodne automobilske izložbe automobila u New Yorku predstavlja krunu jedne izvanredne godine za novi Polo.

Osim što je najkvalitetniji novi Polo je i najsigurniji automobil u svojoj klasi: na posljednjem Euro NCAP sigurnosnom testiranju, novi Volkswagenov Polo pete generacije bio je podvrgnut novim i pooštrenim testovima na kojima je osvojio maksimalnu moguću ocjenu od pet zvjezdica.

Navedena oprema i nove cijene, kombinovana potrošnja od svega 5,5 litara i visoka vrijednost Volkswagen branda i na tržištu rabljenih vozila su sigurno izuzetni argumenti zašto se kupci trebaju odlučiti upravo za novog Pola.