Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgled 10/10
Dizajneru povišica
A cime kupiti uz nase plate
Ovo vi reklamirajte na sajtovima koji citaju politicari, obicna raja ce kupiti auto do 6000 KM i kapak, pa cemo se krpit pomalo, i gledati svaki dan kako nas na magistrali pretucu oni crni pasati pid rotacijom sto se guraju da neko izgine zbog njih, a voze neko....da ne kazem!
najjači su ovi što pišu ne valja francuz, ne valja ovaj onaj, a voze golfa 4 raspalog. Da sjedu u neko vozilo 2015+ pa makar jmi Dacia bila razlika je ko da letiš. Pitajte nekog da vam da krug pa onda iznosite svoje ljubomorne stavove
Odlicno izgleda
Dobar auto, Pezo se ne sali u zadnje vrijeme..
Izvana gladac, iznutra jadac.
Pa to je Balkanski san, kupis mecku sa 500K na satu i raspada se, i glumis frajera
Prelijep,o ukusima se ne raspravlja....Da imam novac kupio bih novu Skodu Octaviu 1.5tsi 150ks 6 brzina....
Moze al u Slovenstini.
Kvalitet - stavi 50 eura na brisač i moli Boga da ga neko uzme