{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi MINI najljepši automobil 2014. u svojoj klasi

25.9.2014. u 10:05
5
2
Novi MINI najljepši automobil 2014. u svojoj klasi
5
Novi MINI najljepši automobil 2014. u svojoj klasi
Novi MINI osvojio je nagradu za najbolji izgled automobila 2014. u svojoj klasi - "Best-looking car of 2014". Najnovija generacija osvojila je nagradu "Autonis " u glasanju čitatelja auto magazina "Auto motor und sport" za mali segment premium automobila.
Na tržištu od proljeća 2014., novi MINI odaje snažan karakter: sa svojim klasičnim proporcijama, tipičnom trodjelnom strukturom šasije te modernom interpretacijom svih ostalih značajki branda za novi model glasali su čitatelji automobilskog magazina " Auto, motor und sport ". Sa svojim snažno izraženim i prepoznatljivim dizajnom, novi MINI nije samo zadivio stručne žirije u važnim izborima nego ostavlja svoj trag i na percepciji javnosti.

Časopis “Auto motor und sport” je pozvao je svoje čitatelje da glasaju za automobile najboljeg izgleda u 2014 godini. Na izbor je ponuđeno čak 94 vozila svrstanih u deset kategorija, a preko 17.000 čitatelja i online korisnika sudjelovalo je ovom izboru gdje je novi MINI završio prvi u klasi malih automobila. Pobjeduju je ostvario u natjecanju sa sedam novih automobila konkurentskih brandova.

"Mi u MINI dizajnu posebno smo ponosni na ovu nagradu. Pozitivne povratne informacije od kupaca i fanova su vrlo ohrabrujuće za naš dizajnerski tim", objašnjava Anders Warming, voditelj MINI dizajna.

Najnovije izdanje MINI-a poprima evolucijsku nadogradnju u smislu dizajna i opsežnog unapređenja samog proizvoda koja pogoduju njegovom sportskom duhu, okretnosti, udobnosti u vožnji i, nadasve, učinkovitosti. Sve to je ostvareno pomoću novih motora opremljenih MINI TwinPower Turbo tehnologijom te novorazvijenih mjenjača.

Detalji jedinstveni u ovoj klasi, poput podesivih amortizera, novorazvijenih LED svjetala, MINI Head-up displaya te sustava Driving Assistant uz korištenje premium materijala, naglašavaju zrelost i napredak najnovije generacije MINI-a te korištenje superiorne razine tehnologije u ovom malom premium automobilu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: