Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za osobu pod nickom mercedes je zakon....Mercedes jeste stvarno zakon, dok ne pocne SAMO susnijezica....a kamoli snijeg..LoL...a ako cemo vec o sirotinji odnosno o autima sa zadnjom vucom....Mercedes je 0 za BMW na cesti..!
ZA OVOG GOSPODINA koji (navodno) ima 307!: Ocito NEMAS 307-icu, jer uopste ne bi tako govorio... (upakovana 306) nidje veze....A jos jedan dokaz o tome sto imas 307 i sto znas nesto o njemu jeste tvoj komentar u kome pise da motor od 1,6 l ima 107 KS, a u stvari ima 110 KS...A kad je u pitanju rad ABS-a odnosno ESP-a ili sta si vec htio napisat (kojeg vec sistema), ni to neas veze...SVe radi BESPRIJEKORNO ! Naravno sve ovo ne bih govorio da auto nisam vozio 4 mjeseca (nije bio moj). Da se i malo pohvalim, to je prvi 307 u Istanbulu. Naravno, u sto skorijem periodu namjeravam kupiti ovaj auto. Iako se jos dvoumim izmedju nove Astre i 307. Uglavnom, kad Peugeot design-ira zna se da je auto BOMBA! A 307 je pun pogodak..
Ljudi iz iskustva znam da je w126 najbolje i najtvrđe auto. Ja se slažen da je mercedes bez konkurencije!!!!!!
mercedes 123 i 126 polako ali sigurno izumiru,a oni koji su jos uvijek na cesti šišaju svu movu kramu punih kompjutera i svih gluposti a što je najžalosnije vsi imaju žalosni prednji pogon simbol sirotinje na cesti!
pricaj te sta hocete.postoje samo auti i Mercedesi!
imam 307 XS 1.6 107KS a vi ostali ocito nemate. to je takva jedna kanta u usporedbi sa ostalim (gore navedenim autima -osim Renault-a). 307 je lijepo upakovana 306-ica sa ESP, ASR itd. A sistemi rade po uzoru na vozace od 95 godina.
MINI je definitivno kralj u svojoj klasi. Mnogi vlasnici vecih automobila ne mogu proci a da ne bace pogled na novog minija. Sve dodje i prodje...Peugeot, Reno, Benz pa i BMW ali je Mini zauvjek.
aktualni je lipši
pa nisam sandjaklija da se vozam u mercedeeesu!!! MINI JE ZAAKON
Ej bolan jel vi ne slusate il se pravite gluhi?! Preslikana TOYOTA samo malo smanjena.Posjetite www.toyota.com.au(za australiju),pa taj model se na Australiskom trzistu prodaje vec godinu i po!!!
hej Raikkonen odakle si ti to makereti pa znas ko je seljacina ili nije,ocigledno da imas neke komplekse iz mladih dana. pa trazis neki nacin da se pokazes ač si ipak seljacina nad seljacinama. netrebas to ni dokazivat
Peugeot je zmaj :) 206, 206cc 307, 307cc bio bi prezadovoljan sa bilo kojim od ovih modela so se tice renoa tu moze proci novi clio ili megane i nijedan vise ali ipak peugeot je zmaj
komentar
peugeot je pravo auto a pogotovo 206 GTI.
najjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaacciiiiiiiiiii