Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U firmi imamo desetak hyundai automobila, razni modeli i sve ide bez ikakvih problema. Ja sam sa svojim i30 presao nekih 88000 u 2,5 godine i promijenio samo par sijalica jer po ovom nasem zakonu ih moras drzati upaljene cijeli dan. Ranije sam bio apsolutno pod uticajem predrasuda jer je hyundai bio los na samom pocetku, ali evo imao sam priliku da se sam uvjerim na stvarno dobar kvalitet, ukljucujuci i motor i potrosnju, za ipak manje para nego VW i slicno. Prije ovoga vozio sam mercedes kojeg i dalje posjedujem i kojeg sam veliki fan, ali hyudai je danas stvarno automobil u rangu sa evropskim proizvodjacima. Santa fee je doduse preskup.
Treci najprodavaniji brend u svijetu Hyundai je super auto!! Samo sto su ljudi naucili na mercedesa,Bmw-a i audija pa nevjeruju jednoj korejskoj marci vozila,ali grijese auto je fenomenalan!!
skoda oktavija je zakon VLASNICI SE DIJELE NA DVJE SKUPINE 1.koji su vozili i odusevljeni su 2.koji ce voziti i biti odusevljeni !
Što se sponzori odmah javljaju... :D Ako ne volim Hyundai-a, ne mora značiti da volim VW. Mada, VW i ovo smeće od auta se ne mogu porediti... Čuj "Hyundai" auto?! ahahahaha
Imam Hyundai Elantru 2008. Kupio je 2010. Vozim vec dvije i pol godine i presao sam 75, 000 km. Pici ko' bebica. Prema tome, ne potcjenjuj ono s cim nisi upoznat. Hyundai je napravio najveci 'come back' na scenu od svih auto proizvodjaca.
sta ce vam na ovo reci iz ASA Auta? Ili je Hyundai zagrijan za reklamu ili da vas posalje negdje
@Xyz Zato bi tebi bilo najbolje da se dobro držiš golfa cvaje jel u njemu ti je sigurnost zagarantovana. Pošto zatucani ljakse u BiH ne znaju za drugo vozilo, to je za vas vrhunac kvaliteta. Ne kažu bezveze za golfa cvaju da je "seljački san"... Još ako mu na 1.6 dizela staviš malo bolji auspuh i eventualno aluminijske "feluge" (da razumiješ jel felge kao riječ za vas ne postoji) i nađiđaš ga kakvim lampicama (zatamni ga obavezno) i staviš kakav spojler, ma bit ćeš glavni dasa u gradu... Buahahahahahahahahahahahahah!
nemas ti pojma stari, Hyundai je super pouzdan auto, jako kvalitetno uradjen.
Džaba mu vala sve, Hyndai je zadnje auto koje bi kupio... Hmm, možda Dacija da je samo gora. :))