auto
0

Nova oprema, sjajna Fabia, djeluje kao magija

Sarajevo-x.com
''Nova oprema, sjajna Fabia, to mora da je magija'', naziv je kapmanje koju je pokrenula Škoda. Cilj je promovisati novi paket koji uključuje Škodin najprodavaniji model na bh. tržištu sa posebnom dodatnom opremom.

Unaprijeđeni paket Fabia MAGIC nudi mogućnost kupovine modela Fabia 1.2 HTP / 60 KS, već od 16.244 KM sa PDV-om. Pored toga paket uključuje i bogatu dodatnu opremu, kao što su ABS kočioni sistem, zračni jastuk za vozača i suvozača, servo upravljač, klima-uređaj, radio CD i MP3 player, maglo farovi, električni podizači prednjih prozora, podešavanje visine sjedišta vozača, bočne zaštitne lajsne na vratima, oboriva i preklopiva zadnja klupa, putni računar, grijani i električno podesivi vanjski retrovizori te Ambiente interijer.

''Škoda Auto i ASA AUTO u saradnji sa Škoda dilerskom mrežom kreirali su ovaj paket opreme kako bi najprodavaniji automobilski model u Bosni i Hercegovini još više približili potencijalnim kupcima, ističe marketing menadžer Škode, Senad Trnka, te dodaje kako se radi o provjerenom i kvalitetnom modelu sa dosta praktične i neophodne opreme.

''Kupcima želimo ponuditi kvalitetan model i opremu po prihvatljivoj cijeni. Uvjeren sam da će, kao i do sada, prepoznati ovu vrijednost, te da će Fabia i dalje ostati omiljeni model bh. vozača'', kaže Trnka.

Kupac baz uslovljavanja paketom MAGIC može naručiti i ostalu dodatnu opremu. Paket MAGIC važi za kompletnu gamu motora i mjenjača kod Ambiente izvedbe, kako za hatchback izvedbu, tako i za Combi varijantu Fabia modela.