Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unutrašnjost je kao u kombiju T5
Dobro samo sto izgleda kao kopija Land Rovera Evoque
kvar wagen hahahahahha
Krajnje je vrijeme za redizajn, jbt, sjednes u Kedija, Turana, Tiguana nikakve razlike, znaci Boze.
fotoshopan garant, neće biti ovako širok, to vw radi zbog proporcija. nema šanse da je vako širok.
a vidim i auspuhe - znači stara tehnologija, naftarica pod haubom
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
izgleda ko dacia duster hahah
Izgleda kao glavni konkurent q8 i sto je coupe i po boji i po izgledu
Dobra Skoda
Ma Skoda radi opasno dobra auta. Prvenstveno su namjenjeni gospodi bez kompleksa.
Je li itko ikada pokusao obnoviti suradnju s VW i reaktivirati TAS? Imamo konkurentnu radnu snagu, cak smo i konkrentniji zbog nize cijene radne snage, pa ne znam gdje je zapelo?! Jos uvijek nisu razgrabljeni svi kapaciteti autoindustrije i brojne globalne kompanije jos uvijek kalkuliraju kako se najbolje pozicionirati u Europi, a mi smo srce Europe, ne zaboravimo i pocnimo stvarati dodanu vrijednost, a ne samo politikantsku kaljuzu.
@Croatinho treba zeljeznica jaka za to
@Croatinho Odlican komentar ..nadam se da ce neko ko poznaje situaciu i odgovoriti na tvoj upit. Mexico nije u Eu pa VW ima proizvodnju .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)