{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova fabrika u izgradnji

S
3.3.2011. u 21:35
0
0
Nova fabrika u izgradnji
0
Hyundai, kao jedna od najbrže rastućih auto marki u svijetu, zvanično je javnosti predstavio sve dostupne informacije u vezi izgradnje nove fabrike. Lokacija je Brazil, jedno od najbrže rastućih tržišta kada je prodaja automobila u pitanju.

Radovi na izgradnji fabrike u gradu Piracicaba nedaleko od Sao Paula počet će u drugoj polovini 2012. godine, a radi se o investiciji vrijednoj preko 600 miliona US dolara koja bi trebalo da u konačnici obezbjedi kapacitet proizvodnje od 150.000 automobila godišnje.

Fabrika će biti izgrađena na površini od 1,39 miliona kvadratnih metara, sa korisnom površinom od 69.000 kvadratnih metara. Planirano je da se u fabrici odvijaju svi proizvodni procesi poput linije za presovanje, varenje, lakiranje, kao i procesi modularne proizvodnje i montaže. Prvi model na traci trebao bi da bude mali "hatchback" koji bi se prodavao isključivo na tržištima Latinske Amerike, a svojim
izgledom i performansama bi zadovoljvao navike i očekivanja tamošnjih kupaca.


Izgradnjom fabrike u Brazilu Hyundai će ostvariti trenutni cilj, a to je da na svim velikim i rastućim tržištima izgradi sopstveno postrojenje. Uz fabrike u Južnoj Koreji, Hyundai već sada posjeduje tvornice u SAD-u, Češkoj, Turskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Prema dosadašnjim iskustvima, Hyundai se nada da će izgradnjom super moderne
fabrike dodatno "podići" prodaju u Brazilu.

Hyundai je u 2010. godini ukupno prodao 80.000 automobila u Brazilu, što je 19% više u odnosu na godinu ranije. Popularni Hyundai i30 je najprodavaniji model u segmentu, a odlične prodajne rezultate bilježe i najnoviji Hyundai SUV ix35, kao i nova Sonata. Planovi za 2011. godinu su ambiciozni ali i mogući, a to je prodaja ukupno 93.000 automobila na tržištu Brazila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: