Prva lasta ovog proljeća
0

Nova akcija ovlaštenih Škoda servisa

Sarajevo-x.com
„Prva lasta ovog proljeća“ naziv je atraktivne servisne akcije, koju su pripremili ovlašteni Škoda partneri u Bosni i Hercegovini. Akcija počinje danas i traje do 30. aprila ove godine.

Akcija se sastoji od besplatanog pregleda vozila po kontrolnoj listi proizvođača, specijalne ponude za vozila starija od pet godina, koja se odnosi na tri grupe dijelova, ponude za Škoda Economy dijelove i Dunlop ljetne guma, te ponude za Škoda Originalnu dodatnu opremu.

Prvi segment akcije se sastoji od besplatnog pregleda vozila po kontrolnoj listi proizvođača. Zimski uvjeti na cestama donijeli su sa sobom niz neugodnosti. So, šljunak za ceste, hladni zimski dani, sve je uticalo na vozila kako spolja tako i u unutrašnjosti. Kako bi vozači bili sigurni da njihovo vozilo ove nepogode nisu trajno oštetile na bilo koji način, te kako bi sigurno ušli u toplije dane, ovlaštena mreža Škoda partnera u Bosni i Hercegovini poziva sve vlasnike Škoda vozila na besplatan pregled vozila.

Specijalna ponuda koja vrijedi za vozila starija od 5 godina uključuje tri grupe dijelova: prednji ovjes, zadnji ovjes i kočioni sistem, koji su u periodu akcije povoljniji od 10 do 40 posto, uključujući i ugradnju.

U pomenutu akciju su također, uključeni i Škoda Economy dijelovi. Ova paleta Škoda dijelova, namjenjena za vlasnike vozila starijih od 5 godina i dostupna je tokom cijele godine. Pored dvogodišnje garancije proizvođača, vrhunske kvalitete i zagarantirane funkcionalnosti, kupce oduševljava i svojom cjenovnom prednošću od 25 do 40 posto, povoljnije nego originalni dio.

Ponuda za Dunlop ljetne gume se pored širokog spektra ljetnih Dunlop guma odnosi i na najnoviji proizvod Dunlop-a - ljetna guma SportMaxx RT koja je po samom pojavljivanju na tržištu osvojila nagrade ali i velike simpatije kupaca.

U akciju je također uključena i paleta proizvoda Škoda Originalne dodatne opreme. Škoda veliku pažnju posvećuje i razvoju proizvoda Originalne dodatne opreme, razvijaja je paralelno sa nastankom modela vozila, i ispituje po najstrožijim smjernicama.