Servisiraj, ne riskiraj!
0

Hyundaijeva proljetna servisna akcija

Sarajevo-x.com
U periodu od 10.3. do 24.3. 2012. Hyundai organizuje proljetnu servisnu akciju "Servisiraj, ne riskiraj!" zajedno sa svojim ovlaštenim serviserima u Bosni i Hercegovini.
Nakon duge i zaista teške zime došlo je vrijeme, da malo zastanete i pomislite na svoje vozilo. Ova zima zaista je iscrpila vaše vozilo, a s novim godišnjim dobom dolaze i novi uslovi u svakodnevnom korištenju vozila.

Pogodnosti ove akcije su:
Pregled vozila po preporučenoj Hyundai Check-listi - 10 KM Pregled besplatan u slučaju zamjene dijelova 15% popusta na sve originalne dijelove i dodatnu opremu. Prigodni pokloni za sve klijente

Da bi učestvovali u proljetnoj servisnoj akciji i iskoristili sve pogodnosti vlasnici Hyundai vozila treba da zakažu termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i posjete servis u zakazano vrijeme.

Hyundai podsjeća da samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova u ovlaštenim Hyundai servisima ostvaruje se pravo na garanciju na ugrađene dijelove i radove od 20.000 km ili jednu godinu dana. Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Hyundai će zadržati besprijekoran kvalitet.

Potrebno je da zakažete termin kod ovlaštenog servisera, a za sve ostalo će se pobrinuti Hyundai stručni tim.