Nova akcija iz Škode
0

Vaša sljedeća pametna odluka

Sarajevo-x.com
„Vaša sljedeća pametna odluka“ naziv je akcije koju je pokrenula Škoda, a koja počinje danas. Akcija obuhvata specijalnu ponudu svih Škoda modela u kojoj kupci ostvaruju maksimalnu uštedu.

Riječ je o vozilima čija je godina proizvodnje 2011., ali je modelska godina proizvodnje 2012. Na pojedinim modelima kupci mogu ostvariti uštedu i do 10 posto.

Akcijom je obuhvaćen i bh. bestseler Škoda Fabia FRESH 1.2 HTP, kao i Octavia ELEGANCE PLUS 1.9 TDI. Fabija je opremljena sa klima uređajem, ABS-om, električnim podizačima prozora naprijed, te Radio CD MP3 uređajem, dok Octavia sa automatskim klima uređajem, zračnim jastucima za vozača i suvozača, bočnim zračnim jastucima, maglenkama, 16’’ alu felgama, multifunkcionalnim kožnim upravljačem, središnjim naslonom za ruku, Maxi Dot putnim računarom, radio CD MP3 uređajem SWING, kao i električnim podizačima prozora naprijed i nazad.

Pored ova dva modela u ponudi je i poptuno opremljeni model Yeti Ambition 2.0 TDI 4X4. Količina ponuđenih modela je ograničena, a isporuka moguća odmah. Više informacija kupci mogu dobiti kod ovlaštenih Škoda partnera. Akcija traje do isteka zaliha.