Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova govna ne bih ni džaba. Dizel je majka svega.
neces ni da hoces. xD dizel je spaljivanje odumrlih fosila starih milijun godina u tvom dizel motoru. djubre za takve kao ti propalice.
Dizel je sranje koje treba zabraniti jer zagadjuje okolis vise nego peci na ugalj, a posebna prica su krsevi dvojke i slican otpad koji se sav sli u BiH.
U BiH ce biti skuplja registracija za elektricna vozila jer su to varalice koje pokusavaju zakinuti drzavu neplacanjem akciza na gorivo :)
a u bosnu ne moš uvezt euro 3 s ugrađenim plinom, kod nas plin zagađuje haman haha
U svijetu parlamenti donose zakone za elektricnu energiju i vozila... Kod nas jos uvijek ne mogu da se dogovore kako Istocni i Zapadni Mostar glasaju
mogla bi se ova E-klasa promjenit za E-hibridd,.,,. hocel sta od ovoga bit u austriji
u međuvremenu neki bajo u BiH kupio Golfa 2. i folira se pred rajom.........TUGA
@NezavisnoSvoj Mozda je sad pradjed.
ma isto kao i bih
Prvo subvencija za lazni software,a onda za bi-bi na struju. Haj'mo pare na sunce.