Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uskoro će uslijediti i opoziv različitih marki/modela jer je američka agencija utvrdila da u slučaju sudara "može doći do deformiranja limenith otpresaka karoserije". mislim, kad te mack "njuškaš" napenali otpozada slabo će šta od svih tih "solušna" pomoći...
imal kome da ne curi gorivo S:
Zar i ti sine Japanac?
E konacno ste upotrijebili pravu rijec opoziv a ne povlacenje. Ovo se uprkos trci za profitom zove odgovorno ponasanje. Pazi...nije zabiljezeno curenje ali postoji sansa da do njega dodje. I ide rjesavanje. Japanski prozvidjaci prednjace u tome. I svaka im cast. A ko je imao novo vozilo evropskog proizvodjaca zna da je toga bilo i kod nas. Fino te nazovu iz prodajno-servisnog centra gdje si vozilo kupio i kazu dodjite da rjesimo. Ja sam barem imao takvo iskustvo a radilo se o naizgled sitnom problemu. E sad kod nas se proda relativno malo novih vozila pa to ne dobija na paznji.
Šta je ovo u zadnje vrijeme sa autima, novo a raspada se
Tako to Japanci rade. Uoce problem, opoziv. Nema muljanja i price o 'pojedinacnim slucajevima'....
hahah samo kod nas se automatic smatra nesto sto nije dobro .?! Pa noviji automatic mjenjaci imaju bolje ubrzanje , manju potrosnju goriva , sigurniju (cit. koncetntracija) voznju, manje kvarova itditd. Nisu dzaba mercedes , bmw i jos mnogo firmi presle na standard automatic i ako zelis manual onda moras naruciti auto sa manual-om.Za 3-5 godina ce svi praviti automatic kao standard.
Hahahahah Pa vidi nove mercedese i bmw kakve mjenjače prave !?!? I nemoj porediti automatic iz 1970. i 2015 . danas imaš auta od 300+ konjskih snaga automatik.
"Kupujte domace,kupujte americka vozila"!
proslijedite jedan meni ...