Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav strasan zvuk proizvodi ovaj auto jedan od najboljih koje sam cuo
Šarane jos si ziv nisu te upecali :):))
Akakav strasan zvuk proizvodi moja 2 buraz kad upalim svi bjebe sa ulice.A buraz na cesti sam strah i trepet kad prolazim svi strahuju i trepere da ga nezgazim!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auto je strava!!! Cak ona prva verzija da 485 ks je ubila Porsche Turbo na Nordschleife!!!
Nissan GT-R je vrh auto bez ikakve sumnje,ali iskreno, pricati o nekim stvarima koje vidim ovdje u komentarima nema smisla.Porediti GT-R-a sa Porsche-om nije u redu jos pri tome tvrditi kako Nissan "jede" Porsche-a je totalna besmislica ,isto kao i sto je govoriti kako V6 motor sa duplim turbom proizvodi jedan od najboljih zvukova .Nisam fan ni Nissan-a ni Porsche-a ( fan sam Audija ;) ) .Iskreni sam zaljubljenik u automobile i neke besmislice koje se iznose stvarno mi smetaju ,zato i pisem ovo iako ne volim internet rasprave. Pozdrav za sve istinske ljubitelje automobila ;)
Pa druze, sve sto je pisano, pisano je s razlogom. GTR je izuzetno auto ;) sa Alpha 12 stage moze parirati skoro svakom automobilu :) Ne znam o svim autima kao ti vjerovatno, ali o GTR znam veoma dosta. Uzmi u obzir cijenu GTR i pojedinih Porsche modela i vidi kakve specifikacije imaju :)
eargasm :D
ja ga vozio dosta puta...NFS...i stvarno je dobar, naj naj bolji u clasi
Godzilla, auto jede i Porsche i Lambu za doručak, a jeftiniji 3-4 puta
Nije vise jeftin Ko sto je bio,, a turbo je jos uvijek brzi a Gallardo je pozer
treba ga samo mal odici radi nasih cesta trotoara..i naravno barica☺
da mi je ovo auto, da mi je gladak asfalt i puno krivina i još da mi je Van Diesel za vozača, baš bih se provela
Samo sto je Van los vozac pa bi izginuli
jesi sitničav..ovo je pusto maštanje..
Изузетна возилица :)
E ovo je auto a ne neki Ferrari i Porsche. Jos Nismo edicija ufff. R33, R34 & R35