Bh. auto godine na EuroNCAP-u
0
Nissan Juke osvojio pet zvjezdica
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duster dijeli pogonski sklop 4x4 od X-Trail(vjerovatno i bazu donjeg postroja), koji je izvrstan. Karoserija nema sofisticiranu konstrukciju zaštite, ali najveći problem je u sigurnosnoj opremi standardnog modela koji je testiran i za koji se dodjeljuje značajan broj bodova. To znači da ako kupite najbolje opremljenu varijantu nemate problema sa sigurnosti auta koji bi takav bez problema dobio 4*, a to je po meni dovoljno. Nikakve vas zvijezdice ni auta ne mogu spasiti od loših vozača. Da je tako princeza Dijana bi bila živa.
neobican i siguran pravi auto za mene
Dizajn prenjeg dijela auta je ubjedljivo najruzniji na trzistu. Povraca mi se kad god vidim ovo auto. Zadnji dio je neuporedivo ljepsi, (cak prelijep). Ovakvu kontru nikada nisam vidio.