{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nissan - Japanci u Muzeju znanosti u Londonu

F
4.4.2008. u 17:58
0
0
Nissan - Japanci u Muzeju znanosti u Londonu
0
Nissan - Japanci u Muzeju znanosti u Londonu
Foto: AP
Umanjeni model Nissanova električnog konceptnog autmobila Pivo i nekoliko drugih Nissanovih ekoloških tehnologija bit će prikazani u sklopu izložbe "Znanost opstanka" u prestižnom Muzeju znanosti u Londonu.
Intrigantna i interaktivna izložba istražuje kako bi na naše živote mogle utjecati promjene okoliša i promjene u dostupnosti resursa koje će se zbiti do 2050. Izložba je razvijena u suradnji sa znanstvenicima i istraživačima, a Nissan je sufinancira. Postav je bogat inovacijama iz cijeloga svijeta, interaktivnim igrama te konstruktorskim aktivnostima koje posjetiteljima omogućuju da saznaju kako nam znanost i tehnologija mogu pomoći da uspostavimo održiviji način života.

Umanjeni model Piva u omjeru 1:4 bit će izložen u dijelu postava pod nazivom "Kretanje", u kojem posjetitelji mogu upoznati goriva budućnosti, uključujući električnu struju, vodik i biljna biogoriva. Konceptni automobil bez ispušnih plinova, čija posve rotirajuća kabina ukida potrebu za vožnjom unatrag, prvi je put prikazan na Tokijskom sajmu automobila 2005. godine.

Završen Zagreb Auto Show

07.04.2008. u 09:07

SEAT - otkrivena nova Ibiza

03.04.2008. u 19:41
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: